Om Team Rapi

Dorte sammen med årsvinder HAS 2019 Team Rapi Optima

Kennel Team Rapi

Vi bor på Vestsjælland

Email teamrapi@gmail.com

Tlf 60 10 57 61

Kennel Team Rapi - hoppy opdræt af schæferhunde 

Opdrætter siden 1983

Jeg startede mit opdræt med en tæve fra kennel Fewi. Hun blev avlsmønstret og fik desværre kun et kuld hvalpe. Da dette kuld blev født var jeg omgivet af nogle lærerige personer, nemlig Per Frederiksen fra kennel fewi, Ejler Nielsen fra kennel Hatani og Hardy fra kennel Baand.

Jeg har haft stor gavn og glæde af den viden som Per, Ejler og Hardy gav mig omkring schæferhunden. 

Min næste tæve var Hatanis Fenja. Hun var en super hund og gav mig mange gode oplevelser. Hun fik BHP1 og blev avlskåret i klasse 1. Hun fik flere kuld og lavede utrolig lækre hvalpe. 

I 1995 fik vi en meget lækker tæve hjem fra Sverige Marodahls Mercedes som senere førte til et af de største højdepunkter for os med schæferhund. Hun blev uddannet og avlskåret og vi lavede et kuld hvalpe på hende og beholdte derfra Rapi Jaguar. 

Jaguar lavede jeg prøver på og hun blev også avlskåret. Hun blev V2 på HAS i 1999. Jaguar blev parret med Neptun von Bad-Boll. I det kuld beholdte vi Supra som blev solgt til Neptuns ejer da han var 1 år. Supra blev udstillet på siegerschau samme år og vandt unghundehanner. Et af de minder som aldrig bliver glemt. Senere blev Supra VA i Italien og USA og V24 og V31 på siegerschau i brugsklasse.

i 2006 startede vi op med vores nye kennelmærke Team Rapi

I det første kuld beholdte vi Team Rapi Anastasia. Hun blev udstillet på siegerschau i 2007 i yngste klasse. Anastasia blev SG30 i en klasse mere over 400 tilmeldte hunde. i 2008 blev hun avlskåret i klasse 1.

Næste højdepunkt var Team Rapi Exit som blev Vicesieger på SSM i 2009. Exit fik SchH1 og blev avlskåret. 

Ebafarmen's Vodca købte jeg i samme periode. Han var VA flere gange i Norge og Sverige. Han bestod mod og kampdrift på HAS 2 gange. Han blev far til mange kuld og ligeledes er han oldefar til Team Rapi Soffi.

I 2015 købte vi Janki Fly og hendes søn Skovhytten's Matthæus. Fly blev VA på HAS i 2016 og 2017. Matthæus blev VA på HAS og SSM i alt 4 gange i 2016, 2017 og 2018.

I 2016 kom Hylteland's Thara hjem til os i samarbejde med kennel Hylteland. 

Siden da har vi nu skønne afkom efter disse hunde. Blandt andre Team Rapi Optima og Team Rapi Quba som begge blev årsvinder på HAS 2019

Mads & Exit

Sofie & Optima

Line & Astra